Referentie

6069372

Oppervlakte

± 350 m² ± 3.767 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 3.000 m² ± 32.292 ft²

In een rustige, residentiële straat in Sint-Pieters-Woluwe, vlak naast het Montgomeryplein en het Palais Stoclet, ligt dit aantrekkelijke herenhuis, gebouwd in 1912 door architect Paul Hamesse, met een bruto vloeroppervlak van 450 m² op 3 are grond. 

Op de begane grond leidt een koetspoort naar de granito inkomhal met majestueus trappenhuis. Deze bestaat uit een eetkamer (of ideale ruimte voor een kantoor of professioneel gebruik), een volledig uitgeruste keuken en een familiewoonkamer met open haard (ca. 45 m²), die directe toegang biedt tot een terras van ca. 30 m². De tuin leidt naar een onafhankelijk kantoor aan het einde van het perceel.  De 1e verdieping bestaat uit een grote woonkamer van 50 m² met parketvloer en open haard, een prachtig terras aan de achterzijde op het westen en een leeshoek met ingebouwde boekenkast. De hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer maken deze verdieping compleet. De tweede verdieping biedt vier ruime slaapkamers en twee bad-/doucheruimtes.

Andere kenmerken: wasruimte, wijnkelder, kelders en multifunctionele ruimte.

Montgomery is een woonwijk dicht bij de Europese instellingen, bekend om zijn rust en stilte en toch op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 493 51 29 00.

Andere details

Badkamers

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

220

Urban planning

Download

Montgomery

De buurt van Montgomery is een aangename en rustige buurt die gunstig gelegen is nabij de oprit van de snelweg. Het biedt een gevarieerde selectie van winkels en restaurants en een directe toegang tot het openbaar vervoer.