Hier is één van onze succesvol verhuurde eigendommen.

Gelegen op een van de mooiste pleinen ter wereld, in een historisch huis met een gevel in barokstijl, appartement met een bruto vloeroppervlakte volgens PEB van ± 186 m² met twee slaapkamers en een adembenemend uitzicht op de Grote Markt van Brussel.

Het appartement, gelegen op de derde verdieping van een huis geklasseerd als architectonisch erfgoed, is bereikbaar via de privélift. Het komt uit op een inkomhal die leidt naar de woonoppervlakte van ± 60 m² met hoge plafonds, balkenplafond en decoratieve open haarden die een adembenemend uitzicht bieden op de Grote Markt en een aparte volledig uitgeruste keuken. Aan de nachtzijde een eerste slaapkamer met eigen badkamer en een tweede slaapkamer met een mezzanine met badkamer. Een ingerichte wasruimte maakt het pakket compleet.

Andere: individuele boiler, airconditioning in de slaapkamers. Gemeenschappelijke kosten 100 EUR. PEB: E+

In het hart van het Brusselse leven wordt de Grote Markt van Brussel door UNESCO internationaal erkend vanwege zijn decoratieve rijkdom. Met zijn vele restaurants, markten en winkels is het het walhalla waar alle nationaliteiten elkaar kunnen ontmoeten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Details eigendom

Badkamers

2

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

44

Grote Markt

De Grote Markt met zijn prachtige oude gebouwen trekt mensen aan van alle nationaliteiten. Dit authentieke plein is omgeven door restaurants van verschillende allures, verschillende markten en winkels. De perfecte plek om te vertoeven in het Brusselse stadsleven.