Referentie

6058720

Terrein

± 23.435 m² ± 252.252 ft²

Dit discrete, groene perceel van bijna 2 hectare 44 are, op het zuiden en zuidwesten, geniet van een uitzonderlijk uitzicht, met bossen die zich vermengen met heuvels en ongerepte weiden. Het geniet ook van veel rust en stilte, omdat het in een achteraf gelegen perceel ligt. Het perceel bestaat uit 3 percelen die momenteel worden afgebakend door een landmeter. Op een van de percelen is een huis gebouwd met de mogelijkheid tot renovatie of verbouwing (6% btw). 

Praktisch gezien beschikt het pand over 3 eigen opritten van bijna 70 meter lang, die uitkomen op een perceel van ongeveer 150 meter breed en 210 meter diep. Omdat het een achterkavel betreft, is de toegestane vloeroppervlakteverhouding 7,5%. 

Overig: splitsingsakte in behandeling zonder verplichting tot overweging. 

Lasne & Chapelle-Saint-Lambert is de centrale entiteit van het dorp Lasne, met zijn authentieke dorpshuizen en andere opmerkelijke eigendommen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op +32 (0) 475 69 27 22.

Andere details

Lasne

Zowel dicht bij Brussel als op het rustige Brabantse platteland, biedt Lasne een ongeëvenaarde levenskwaliteit. Met zijn valleien, bossen, weiden en winkels heeft de gemeente ook een groot aantal scholen, waardoor ze ideaal is voor het gezinsleven.