Referentie

6057532

Oppervlakte

± 440 m² ± 4.736 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 1.200 m² ± 12.917 ft²

In de gewilde wijk Saint-Paul, dicht bij alle voorzieningen, bestaat dit prachtige pand uit een charmante villa die gerenoveerd moet worden, op een aantrekkelijk terrein van ongeveer 12 are, met een aangrenzend atelier en een grote garage.

Dit huis, een haven van rust voor beeldhouwer Alfred Blondel, baadt in het licht en heeft al zijn authentieke kenmerken behouden. Het heeft een woonbaar vloeroppervlak van +- 440m2 en zeer ruime kamers. De ingang van de villa is via een elegante hal die leidt naar een eerste woonkamer en eetkamer, en een tweede woonkamer met open haard. Daarna volgen een keuken, een studeer-/speelkamer, het atelier van de beeldhouwer en een garage voor 2 auto’s. De 1e verdieping biedt een master suite bestaande uit een slaapkamer, studeerkamer, grote kleedkamer en badkamer, en een tweepersoonsslaapkamer met douche. De 2e verdieping heeft 3 slaapkamers, een badkamer en een grote ruimte met keuken en terras. 

Andere kenmerken: kelders, recente verwarmingsketel op gas uit 2023, garage voor 2 auto’s, grote werkplaats.

De wijk Dumon Plein is een aangename, gezinsvriendelijke buurt. Met zijn verschillende kleine winkels en boetiekjes biedt het een rustige, groene omgeving. Gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 498 23 79 35.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

C

Urban planning

Download

Dumon Plein

De buurt van het Dumonplein is een leuke familiale buurt. Met zijn verschillende kleine handelszaken en winkels biedt het een rustige en groene omgeving. Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Stockel

Stockel ligt aan de deuren van het Zoniënwoud, ideaal verbonden met het openbaar vervoer en gemakkelijke toegang tot de luchthaven en de ring. Veel winkels en het shoppingcenter maken het een goede plek om te wonen.