Referentie

6056892

Oppervlakte

± 262 m² ± 2.820 ft²

Slaapkamers

4

Tegenover Tenbosch Park en vlakbij de Louizalaan, triplex met een oppervlakte van ± 262 m² en zijn ideaal georiënteerde terrassen.

Het appartement is bereikbaar met de lift naar de verschillende verdiepingen en bestaat op de tweede verdieping uit een hal met twee slaapkamers die een badkamer delen, een hoofdslaapkamer en een badkamer en suite. Op de derde verdieping zijn er grote ontvangstruimten met open haard en eetkamer, een aparte ingerichte keuken, evenals veel opbergruimte en een vestiaire. De bovenverdieping van het appartement heeft een slaapkamer of een kantoor dat uitkomt op het terras en een douche. Het condominium heeft een gemeenschappelijke tuin.

Andere: waterontharder, talrijke kasten, individuele verwarming op gas, mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de buurt van het appartement tegen een meerprijs.

De wijk Tenbosch ligt op een boogscheut van de Place du Châtelain en staat bekend om zijn dynamiek dankzij de verschillende restaurants en de lokale winkels. Het ligt dicht bij de Louizalaan en de Brugmann-wijk en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 (0) 498 237 935

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

637

Kg co²/m²/jaar

128

EPC Code

View code

Tenbosch

De wijk Tenbosch ligt op een steenworp van het Kasteleinplein.. Deze wijk is bekend om haar dynamiek omwille van haar diverse restaurants en lokale winkels. Ze ligt in de buurt van de Louizalaan en de wijk Brugmann. Er is een gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.