Referentie

6044882

Oppervlakte

± 423 m² ± 4.553 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 190 m² ± 2.045 ft²

Op een steenworp afstand van de Europese instellingen ligt dit herenhuis in art-nouveaustijl uit 1901, de persoonlijke woning van architect Victor Taelemans. Dit hoekgebouw, opgetrokken in witte steen op een basement van blauwsteen, heeft een bruto vloeroppervlakte van ± 423 m² volgens het EPB, en is volledig gerenoveerd met gebruik van de originele elementen.

De begane grond bestaat uit een ruime inkomhal met mozaïekvloer en een art-nouveauplafond, die aan de ene kant leidt naar een vestiaire en gastentoilet en aan de andere kant naar een volledig uitgeruste eetkeuken, een eetkamer en een kantoor die toegang geven tot een ideaal gelegen terras (ca. 50 m²). Een elegante trap leidt naar de eerste verdieping, die bestaat uit een dubbele zitkamer, waarvan een met open haard (voorheen een rookkamer), en de hoofdslaapkamer met bow-window en aangrenzende badkamer. De tweede verdieping biedt drie slaapkamers, waarvan een met een eigen badkamer met douche, en een aparte badkamer op de tussenverdieping. De derde verdieping bestaat uit een studio van 40 m² (woonkamer, kitchenette, slaapkamer en doucheruimte).

Overige: pelletverwarming, video-intercomsysteem, alarm, kelders, waterontharder, regenwatertank, garage (2 auto’s).

De Europawijk, die de instellingen en hun omgeving omvat, profiteert van de vele omliggende parken en de dynamiek van de stad, met zijn restaurants, winkels, uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Andere details

Badkamers

4

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

351

EPC Code

View code

Europese wijk

De Europese wijk is ideaal gelegen, nabij het centrum van de stad. Dit is een trendy en levendige buurt die gemakkelijk toegang biedt tot het openbaar vervoer, winkels en restaurants.