Referentie

6030469

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 250 m² ± 2.691 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Gelegen in het hart van de wijk Toison d’Or. Op de derde verdieping van het zeer hoogwaardige gebouw “Le Toison d’Or”, ontworpen door het internationale architectenbureau “UNStudio” in samenwerking met “Jaspers-Eyers Architects”, appartement gemeubileerd met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 250 m² en zijn dree terrassen.

Het luxe appartement biedt een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een zeer grote woon- en eetkamer van ± 150 m² met ingerichte Amerikaanse keuken “Gaggenau”, allen uitgevend op een eerste terras op het westen. Het slaapgedeelte bestaat uit de hoofdslaapkamer met grote kleedkamer, een complete badkamer en toegang tot een tweede terras. De andere twee slaapkamers delen een complete badkamer en hebben elk ook toegang tot een terras, waaronder het terras op het zuidwesten met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin met bomen. De lobby van het gebouw is op zichzelf al een parel van creatieve architectuur. De elegante rondingen van de gevelelementen werden doorgevoerd in de gangen en het appartement.

Andere: eigen overdekte parkeerplaats beschikbaar aan 150 EUR/maand, wasruimte, kelder, conciërge, fietsenstalling, vloerverwarming en -koeling. Kosten: 850 EUR/maand voor gemeenschappelijke ruimtes, conciërge, verwarming en privé warm water. PEB: B

De wijk Toison d’Or staat bekend om zijn grote merkwinkels en de nabijheid van het stadscentrum. Op een steenworp afstand van bioscopen en restaurants, is het ideaal gelegen tussen het stadscentrum en de Louizalaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melody Bingoni op +32 (0)2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Parking

1

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

17

Gulden Vlies

De Gulden Vlies wijk is bekend voor zijn winkels en de nabijheid van het stadscentrum en zit vlakbij bioscopen, restaurants en het openbaar vervoer, het ligt op een ideale locatie tussen het stadscentrum en de Louizalaan.