Referentie

6026368

Oppervlakte

± 202 m² ± 2.174 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 440 m² ± 4.736 ft²

Gelegen in de onmiddellijke nabijheid van Fort-Jaco, heeft deze villa met 3 gevels een bruto vloeroppervlak van circa 250 m² (202 m² volgens PEB) op 4 a 4 ca grond.

De villa combineert charme met kwaliteitsmaterialen en bestaat uit een entreehal die leidt naar de ontvangstruimten, waaronder een kantoorgedeelte, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een eetkamer die baadt in het licht en uitkijkt op het ideaal gelegen terras en de tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich het slaapgedeelte met een ouderslaapkamer met eigen badkamer en twee slaapkamers die een doucheruimte delen. De tweede verdieping biedt een extra slaapkamer met eigen badkamer met douche en veel bergruimte. 

Andere kenmerken zijn ingebouwde kasten, omkeerbare airconditioning op de eerste verdieping, kelders en parkeergelegenheid.

In Fort Jaco vind je winkels, restaurants en de nabijheid van het Forêt de Soignes. Het is een rustige, gezinsvriendelijke wijk met een aangename levenskwaliteit tussen stad en bos.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bertrand de Moffarts op + 32 (0) 475 944 508.

Andere details

Badkamers

3

Fort Jaco

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine handelszaken. Het wordt gekenmerkt door een familiale en rustige sfeer. Het is gelegen in de buurt van het Zoniënwoud en biedt gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.