Referentie

6019486

Oppervlakte

± 350 m² ± 3.767 ft²

Slaapkamers

4

Exclusieve penthouse met internationale allure op de 10e verdieping van het bekende One Carlton-gebouw in Knokke biedt een ongeëvenaard 180 graden frontaal zicht op de zee. Met een totale oppervlakte van ± 350 m² beschikt het luxueuze appartement over vier terrassen om te genieten van het panoramische uitzicht.

De penthouse met uitzonderlijk hoogwaardige afwerking naar de hand van Vlassak Verhulst is zo ontworpen dat je rondom kunt rondlopen, waardoor er een vloeiende overgang is tussen de verschillende ruimtes. Binnen vinden we de volledig geïnstalleerde moderne keuken met eiland die naadloos overgaat tot de eetkamer en grote leefruimte, allemaal met toegang tot de zonneterrassen. Het appartement biedt drie ruime slaapkamers. De master bedroom met zeezicht en maatwerk dressing heeft een luxe ensuite badkamer, voorzien van een inloopdouche, een ligbad en infraroodsauna. De andere twee slaapkamers hebben elk toegang tot een eigen doucheruimte. Er is ook een extra tv-kamer voor ontspanning of logeerkamer.

Aanvullend: het gebouw zelf biedt ook uitstekende voorzieningen, waaronder een conciergedienst, verwarmd zwembad met zeezicht, sauna en een fitnessruimte. Voor uw auto’s zijn er vier grote parkeerboxen beschikbaar, elk geschikt voor twee auto’s, plus een extra vijfde parkeerbox voor nog een auto.

De gemeente Knokke is gelegen aan de Belgische kust en biedt talloze luxe winkels, restaurants, parken, scholen en transportvoorzieningen. 

Voor meer informatie gelieve Talia Werner te contacteren op +32 (0) 488 25 52 55.

Andere details

Badkamers

3

Garages

9

EPC

Nieuwbouw

Knokke

Knokke is een van de bekendste badplaatsen van België en staat bekend om het Provinciaal Natuurpark Zwin, de talloze luxe boetieks, restaurants, parken en sport- en cultuur faciliteiten.