Referentie

6017710

Oppervlakte

± 260 m² ± 2.799 ft²

Slaapkamers

2

Dit nieuwe eigentijdse project, het resultaat van een samenwerking tussen Marc Corbiau en Vlassak-Verhulst, herbergt 12 exclusieve appartementen gehuisvest in twee villa’s van elk 6 appartementen. Een werk van goudsmid verankerd in de groene gemeente La Hulpe, waar de vloeiende architectuur met elegantie in de natuur past.

Het Laurel-project opent via grote erkers naar een bosrijke tuin en de wateren van de Grand Étang, waardoor de buitenkant naar binnen wordt uitgenodigd.
Het biedt appartementen met 2 en 3 slaapkamers met een bruto oppervlakte van ± 225 m² tot ± 346 m², allemaal met terrassen van ± 34 m² tot ± 184 m² en tuinen van ± 57 m² en ± 548 m².

Andere: PEB A, kelders en overdekte parkeerplaatsen, fotovoltaïsche panelen, alarmen, gepantserde deuren, ondersteuning bij de materiaalkeuze.

Op een steenworp afstand van het Château de La Hulpe, in een rustige en groene omgeving, biedt het landgoed Laurel een rustige woonomgeving. Gelegen niet ver van de toegang tot Brussel en de plaatselijke winkels, zal het wandelaars en fietsers bekoren.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Andere details

Badkamers

2

Garages

2

ter Hulpen

Dichtbij het meer van Genval in een rustige en groene omgeving Terhulpen biedt een rustige leefomgeving. Gelegen niet ver van de toegangen tot Brussel en dichtbij restaurants en de winkels, zal het wandelaars en fietsers plezieren;