Referentie

6017480

Oppervlakte

± 131 m² ± 1.410 ft²

Slaapkamers

2

Tussen het Sterrenwacht en de Frélaan ligt dit zonnige penthouse van circa 131 m² bruto vloeroppervlakte op de 6de verdieping van een eigentijds luxueus gebouw dat in 2017 is gebouwd door Herpain.

Bij binnenkomst wordt u meteen aangetrokken door de ruime, onoverzienbare terrassen van circa 145 m² die het appartement omringen en een ononderbroken uitzicht op het omliggende platteland bieden. Het appartement heeft 3 meter hoge plafonds en bestaat uit ruime ontvangstruimten met halfopen keukens, een grote slaapkamer met kleedkamer, bureau en eigen badkamer, en een tweede slaapkamer met doucheruimte. Een garage, parkeerplaats en dubbele kelder zijn beschikbaar als optionele extra’s.

Andere kenmerken: beveiligde privélift, gepantserde deur, domotica, geïntegreerd geluidssysteem, elektrische rolluiken, elektriciteit volgens de voorschriften, vloerverwarming, wasruimte, EPC B.

L’Observatoire is een groene, rustige wijk dicht bij winkels en openbaar vervoer, evenals verschillende scholen. Het is een vriendelijke, gezinsvriendelijke buurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 493 51 29 00.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

94

Sterrenwacht

De Sterrenwacht of het Observatorium is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije familiale buurt.