Referentie

6012883

Oppervlakte

± 547 m² ± 5.888 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 2.491 m² ± 26.813 ft²

In de gewilde wijk ‘Pins Noirs’ ligt dit prachtige, lichtrijke huis op circa 25 are grond met perfecte ligging op het zuidwesten, en met een zwembad en tennisbaan.

Deze ruime woning met circa 550 m² woonoppervlakte biedt toegang tot een elegante marmeren inkomhal die leidt naar de verschillende ontvangstruimten. Deze omvatten een grote woonkamer met open haard, een aparte eetkamer, een open keuken met ontbijthoek en een familiekamer met bar, allemaal met toegang tot het terras en de tuin. Daarna volgen een dienstingang met familiegarderobe, een studeerkamer en een garage. Op de bovenverdieping biedt het huis 2 grote suites, elk met een kleedkamer en badkamer, nog drie slaapkamers, een badkamer, een au pair studio met badkamer en een kleine zolder.

Andere kenmerken: airconditioning, elektriciteit conform, zwembad (11×4 m) met zonnedekking, kelders, garage voor een auto.

De wijk Baron d’Huart biedt een rustige omgeving dicht bij alle voorzieningen. Het is niet ver van de winkels en biedt gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op +32 (0) 498 23 79 35.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

C

EPC Code

View code

Urban planning

Download

Baron d'Huart

De wijk Baron d'Huart is een zeer groene omgeving te genieten van prachtige vijvers, gelegen in de buurt van beroemde musea. 20 minuten van het centrum van Brussel en Leuven.