Referentie

6012396

Oppervlakte

± 376 m² ± 4.047 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 1.771 m² ± 19.063 ft²

In de mooie gemeente Blanden ( Deelgemeente Oud-Heverlee) nabij Leuven, hedendaagse villa gebouwd in 2019 met een oppervlakte van ± 376 m² (volgens EPC) op een perceel van ± 17,71 are, ideaal zuidwest georiënteerd, met toegang tot het Meerdaalwoud.

Zodra u binnenkomt, valt uw oog op de mooie lichte ontvangstruimten, bestaande uit een grote woonkamer, een eetkamer en een open keuken met bijkeuken. Deze recepties hebben directe toegang tot het terras en de tuin, compleet met overloopzwembad. Daarna volgt een ruime fitnessruimte met een doucheruimte, die kan worden omgebouwd tot slaapkamer of studeerkamer, en een grote garage voor een auto. De eerste verdieping biedt een kantoor op de mezzanine met uitzicht over de tuin, de hoofdslaapkamer met aangrenzende badkamer en kleedkamer, en twee slaapkamers die een aangrenzende doucheruimte delen. Een bijgebouw voor een toekomstig poolhouse, een tweede garage en een serre maken dit huis compleet.

Andere kenmerken: Gaggenau apparatuur, sound Systems, alarm met camera’s, vloerverwarming, zonnepanelen, dubbele stroom, domotica, overloopzwembad (16*4 m) in “Terrazzo” beton met zonnescherm.

Oud Heverlee ligt aan de rand van Brussel, niet ver van Leuven. Het is een groene gemeenschap met veel wandelpaden, maar het ligt ook dicht bij de belangrijkste stedelijke verkeerswegen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op +32 (0) 498 237 935.

Andere details

Badkamers

3

Garages

2

Oud-Herverlee

Oud-Heverlee ligt aan de rand van Brussel, niet ver van Leuven. Het is een groene gemeenschap met een overvloed aan wandelpaden, maar toch dicht bij de belangrijkste stedelijke verkeersaders.