Referentie

5999338

Oppervlakte

± 447 m² ± 4.811 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 1.161 m² ± 12.497 ft²

In het hart van de Prins van Oranje, charmante klassieke villa op een perceel van 12 hectare met een bruto vloeroppervlak van 447 m².

Het huis komt uit op een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, die leidt naar de ontvangstruimten, bestaande uit een zitkamer met open haard, een tv-lounge, een eetkamer, een keuken met centraal eiland en toegang naar buiten, en een bureau. Alle ontvangstruimten hebben toegang tot het terras en de tuin op het zuidwesten. De eerste verdieping bestaat uit een ouderslaapkamer met kleedkamer en aangrenzende badkamer, twee kinderslaapkamers, een gastenkamer, elk met een eigen badkamer of douche, en een speelkamer of studeerkamer. De tweede verdieping biedt een slaapkamer, doucheruimte, opslagruimte en een studeerkamer.

Andere kenmerken zijn airconditioning in de slaapkamers, omheinde tuin, wasruimte, verwarmingsketel op gas, kelders en wijnkelder, garage voor 1 auto en buitenparkeerplaatsen.

Aan de rand van het Zoniënwoud en het Terkamerenbos is Prince d’Orange ideaal gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Het biedt een rustige woonomgeving terwijl het dicht bij uitstekende scholen ligt.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 (0) 493 51 29 00.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

208

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.