Referentie

5993813

Oppervlakte

± 221 m² ± 2.379 ft²

Slaapkamers

2

Terrein

± 1.400 m² ± 15.069 ft²

Op een steenworp afstand van de Louizalaan is dit appartement van ± 221 m² is gelegen op de tweede verdieping van het project The Sixty, een majestueuze renovatie van twee herenhuizen. Het biedt twee slaapkamers en een aangenaam terras met uitzicht op de tuin en vormt een ware oase van rust in het hart van de Europese hoofdstad.

Het appartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en wasruimte, naargelang de inrichting een open woonkamer of een eetkamer, een ontvangstruimte, een televisiekamer, een bibliotheek en een open keuken met ontbijthoek met uitzicht op de de omringende natuur en de majestueuze kastanjeboom die in de gemeenschappelijke tuin staat. Aan de nachtzijde twee slaapkamers met en-suite badkamer/douche. Het appartement profiteert van de nieuwste technische ontwikkelingen in een klassieke en eigentijdse lay-out met een zorgvuldige afwerking.

Andere: registratierechten (12,5%), inpandige parkings (€ 50.000) en kelders (€ 6.000) in de onderbouw, vloerverwarming met ruimteregeling, SieMatic keuken.

Stedenbouwkundige inlichtingen kan worden geraadpleegd op deze link: https://drive.google.com/file/d/1FmsxY86hoUvMJrbCocVeJ0AnfsbQ-jHd/view

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Andere details

Badkamers

2

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

55

Kg co²/m²/jaar

55

Urban planning

Download

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.