Referentie

5992758

Oppervlakte

± 300 m² ± 3.229 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 3.000 m² ± 32.292 ft²

Op een schitterende locatie rustig en groen gelegen, te renoveren villa op een Zuid-West perceel van ± 3.000 m² met een bewoonbare oppervlakte van ± 300 m² en een buitenzwembad.

Deze woning bestaat uit een open inkomhal met toilet en toegang tot de garage voor twee wagens, een open keuken met aansluitende eetkamer en bijkeuken, een ruime living en een bar. De eerste verdieping omvat drie slaapkamers, een badkamer met bad, een aparte douche en een sauna, een apart toilet, een master suite met dressing, terras en badkamer met bad en toilet. In de tuin bevindt zich een zwembad met poolhouse bestaande uit een aparte douche, een toilet en een bergruimte.

Aanvullend: Een ruime kelder met veel bergruimte en een technische ruimte, een lange oprit omringd door groen, centrale gasverwarming.

Gelegen in een rustige en residentiële buurt, gemakkelijk bereikbaar en dicht bij het centrum van Schilde, winkels en meerdere scholen.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen op +32 470 818 722

Andere details

Badkamers

2

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

363

EPC Code

View code

Schilde

Gelegen in een groene omgeving bij verschillende restaurants en mooie winkels. Gemakkelijk bereikbaar op ongeveer 20 minuten van Antwerpen.