Referentie

5970203

Oppervlakte

± 1.600 m² ± 17.222 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 41.815 m² ± 450.092 ft²

Dit prachtige landhuis bevindt zich op een parkdomein van ± 4ha en wordt omringd door eeuwenoude bomen en grote waterpartijen. Het originele landhuis werd volledig heropgebouwd tussen 2010 en 2014 en hoogwaardig afgewerkt.

De inkomhal met garderobe en gastentoilet geeft toegang tot het salon met open haard en een ruime leefkeuken. De keuken werd voorzien van een gezellige ontbijthoek en een aparte eetruimte. Boven de keuken bevindt zich een mezzanine die zich perfect leent als bureel of speelruimte. De bovenste verdiepingen kunnen bereikt worden langs de hoofdtrap of via de mezzanine en bieden 3 ruime slaapkamers met dressing / ingemaakte kasten en ensuite badkamers. Op de benedenverdieping bevinden zich een sfeervolle barruimte met balkon en open haard, geklimatiseerde wijnkelder, bureel met aparte ingang, speelkamer/atelier, berging, mudroom, strijkkamer en een garage met plaats voor 6 wagens. Een ondergrondse tunnel verbindt de woning met de wellnesruimte van ±400m² (met sauna, jacuzzi, hammam en fitness) en het poolhouse. Deze werd voorzien van een professionele keuken (Obumex), leefruimte met vide, gastentoilet en een slaapkamer met ensuite badkamer. 

Aanvullend: conciërgewoning, het domein is volledig omheind, zwembad 15x4m met beweegbare bodem, tennisterrein met clubhuis

Gelegen tussen Brussel en Antwerpen biedt de regio Kontich alles wat u nodig heeft: goede bereikbaarheid, winkels, kwaliteitsscholen en diverse restaurants. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Andere details

Badkamers

4

Garages

6

EPC

C

kWh/m² per jaar

176

EPC Code

View code