Referentie

5964538

Oppervlakte

± 1.035 m² ± 11.141 ft²

Slaapkamers

8

Terrein

± 1.024 m² ± 11.022 ft²

Unieke notariswoning met een bewoonbare oppervlakte ±1000m², grote tuin en parkeergelegenheid in het centrum van Mechelen.

Op het gelijkvloers bevinden zich verschillende leefruimtes, keuken, een lichtrijke eetkamer en een veranda. 6 ruime slaapkamers met ensuite badkamers zijn verspreid over de 2e en 3e verdieping. Op de bovenverdiepingen van de woning werd een duplex met 2 slaapkamers gecreëerd met panoramisch zicht over het stadscentrum. De ruime tuin biedt een oase van rust. De woning werd reeds gedeeltelijk gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen en oog voor detail. 

Aanvullend:  de woning bevindt zich momenteels in een semi-casco toestand (alle technieken, leidingen, liftschacht en sanitaire voorzieningen reeds voorzien). Het eigendom biedt tal van mogelijkheden voor verscheidene doeleinden zoals private woning, boetiekhotel, vrij beroep, kantoor, co-housing, etc

Mechelen biedt een unieke mix van historische charme, culturele levendigheid en moderne voorzieningen, wat het een aantrekkelijke woonplaats maakt. De stad heeft een rijke geschiedenis, zichtbaar in de prachtige architectuur zoals de Sint-Romboutskathedraal en het Groot Begijnhof. Bovendien ligt Mechelen gunstig tussen de grote steden Brussel en Antwerpen.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Nathalie Van Gastel op +32 499 60 20 82.

Andere details

Badkamers

8

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

426

EPC Code

View code

Mechelen

Mechelen ligt in het hart van Vlaanderen, ideaal gelegen halfweg tussen Brussel en Antwerpen. Het is een dynamische met veel winkels en restaurants stad met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer