Referentie

5963621

Oppervlakte

± 189 m² ± 2.034 ft²

Slaapkamers

3

Terrein

± 386 m² ± 4.155 ft²

Dit prachtige klassieke gebouw, gelegen tussen de Louizalaan en het Tenboschpark, werd in 1902 gebouwd door architect François Kielbaey en is volledig gerenoveerd door architect Bruno Erpicum. Het is verdeeld in 4 appartementen. Op de derde en vierde verdieping heeft dit duplex penthouse een oppervlakte van ongeveer 189 m² en 3 ruime terrassen. 

Het combineert ruimtelijkheid en hoogwaardige materialen en beschikt over een lichte woonkamer, eetkamer en keuken, met toegang tot de terrassen aan weerszijden van het penthouse. Het slaapgedeelte, op de benedenverdieping, bestaat uit een hoofdslaapkamer met een geïntegreerde kleedkamer en een badkamer die uitkomt op een groot terras, evenals een tweede slaapkamer met een eigen doucheruimte en een studeerkamer. Er is ook een wasruimte en een kelder. 

Andere kenmerken: dubbele ventilatie, rolluiken, kelder, fietsenruimte, 2 optionele parkeerplaatsen (€45.000/stuk), gemeubileerde aankoop mogelijk.

De Louizalaan wordt beschouwd als de “Champs-Elysées” van Brussel, bekend om zijn vele winkels, avondmarkt en restaurants. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en is de meest trendy wijk van Brussel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 (0) 498 23 79 35.

Andere details

Badkamers

2

Garages

2

EPC

C

EPC Code

View code

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.