Referentie

5949715

Oppervlakte

± 545 m² ± 5.866 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 850 m² ± 9.149 ft²

Aan de rand van het Zoniënwoud en het Terkamerenbos, modernistisch huis ontworpen door architect René Ajoux in 1938 en postmodern gerenoveerd. Het werd gerenoveerd in 2021 met gebruik van kwaliteitsmaterialen en beslaat een oppervlakte van circa 545 m² op 8,5 hectare grond.

Dit huis, resoluut ontworpen voor liefhebbers van architectuur, opent naar een ruime inkomhal met een garderobe. De volledig uitgeruste keuken geeft toegang tot de eetkamer, die plaats biedt aan 20 personen, en tot het terras en de ideaal gelegen tuin. De begane grond wordt gecompleteerd door een aantal salons met open haard. Boven zijn er vijf slaapkamers, twee doucheruimtes en een badkamer, waaronder de ouderslaapkamer met een eigen kleedkamer. 
Een studioflat in kelderverdieping, met privétoegang en opening naar de tuin via de Engelse binnenplaats, maakt het huis compleet.

Andere kenmerken: 2 garages, open haard, directe toegang tot het Terkamerenbos, EPB D.

Het Terkamerenbos is een rustige, groene wijk. Het staat bekend om zijn levenskwaliteit en is ideaal gelegen weg van de drukte van de stad, maar toch dicht bij alle voorzieningen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 493 51 29 00.

Andere details

Badkamers

4

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

200

EPC Code

View code

Urban planning

Download

Terkamerenbos

De buurt van het Terkamerenbos is een rustige en groene buurt. Deze buurt staat bekend om zijn levenskwaliteit en is gunstig gelegen aan de rand van de stadsdrukte terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen gelegen is.