Referentie

5949497

Oppervlakte

± 780 m² ± 8.396 ft²

Slaapkamers

3

Terrein

± 3.184 m² ± 34.272 ft²

Moderne villa van ±780 m² met grote tuin en inpandige garage voor 14 wagens in een groene omgeving nabij het meer van Keerbergen. De woning werd hoogwaardig afgewerkt en biedt veel ruimte en privacy.  

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich een leefruimte met bureau; keuken en eethoek met wijnkast als blikvanger. Vanuit zowel de keuken als de leefruimte bieden schuiframen een open zicht op de tuin. Daarnaast biedt deze verdieping een bijkeuken met inloopkoelkast; wasplaats en slaapkamer met douchekamer. Via de garage met autolift bereikt u de ondergrondse garage met werkruimte en mancave. Vanuit de leefruimte biedt een glazen wand zicht op de ondergrondse verdieping. De bovenverdieping beschikt over een masterbedroom met dressing, zitgedeelte en badkamer. Daarnaast vindt u hier een tweede badkamer met apart toilet. De nachthal leidt naar een dakterras van ±100 m² met jacuzzi, buitendouche en hammam.

Aanvullend:  Domotica; Alarm; Sproei installatie; Liftkoker. De ondergrondse garage is geschikt voor autoliefhebbers, kunstverzamelaars, vrij beroep, wellnessruimte,… 

Ontdek het serene en exclusieve wonen in Keerbergen, een groene oase met het prachtige meer als middelpunt. Geniet van rust, privacy en hoogwaardige voorzieningen in een idyllische omgeving. Keerbergen biedt de perfecte balans tussen natuur en luxe wonen. Leuven, Antwerpen en Brussel zijn vlot bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie Van Gastel op +32 499 60 20 82.

Andere details

Badkamers

3

Garages

14

EPC

C

kWh/m² per jaar

75

EPC Code

View code

Keerbergen

Keerbergen maakt deel uit het "Dijleland" dat in de "Groene Gordel" rond Brussel gelegen is. Vlotte verbinding naar de internationale luchthaven Brussels Airport, Leuven en Antwerpen.