Referentie

5917766

Oppervlakte

± 156 m² ± 1.679 ft²

Slaapkamers

3

Gelegen vlakbij de winkels en boutiques van de Louizalaan, is dit duplex penthouse op de bovenste verdieping van een beveiligd gebouw volledig gerenoveerd in 2015. Het heeft een bruto vloeroppervlak van circa 156 m² en een panoramisch terras van 150 m² met uitzicht over de daken van de hoofdstad.

De eerste verdieping heeft een eigen lift en bestaat uit een hal die leidt naar een grote woonkamer die uitkomt op een privéterras, een volledig uitgeruste keuken met centraal eiland en een eetkamer. In het nachtgedeelte bevindt zich de hoofdslaapkamer met een kleedkamer en een eigen badkamer, evenals twee slaapkamers en een aparte badkamer. De bovenverdieping biedt toegang tot het prachtige panoramische terras.
Er is ook een parkeerplaats en een kelder

Andere kenmerken zijn EPC C, videofonie, individuele Vaillant condensatie gasketel, gepantserde deur, alarm.

De Louizawijk staat bekend om de nabijheid van winkels en de ruime keuze aan restaurants. Talrijke verbindingen met het openbaar vervoer.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 94 45 08.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

122

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.