Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Authentieke boerderij, volledig gerenoveerd in 2015, met een bewoonbare oppervlakte van ± 750 m² op een perceel van ± 10 ha. Dit huis heeft zijn authentieke charme behouden en combineert comfort met moderne elementen. 

Het hoofdgebouw bestaat op het gelijkvloers uit een entree, garderobe en een apart toilet en leidt naar de grote leefruimtes, een volledig uitgeruste keuken, een eetkamer, een familiekamer met een cinema / bibliotheek – hoek, een aparte logeerkamer en een aangrenzende doucheruimte. Op de bovenverdieping, een nachthal met drie slaapkamers en twee badkamers. Aangesloten aan de woning of apart, een appartement met een aparte ingang met een grote woonkamer, een keuken, twee slaapkamers met badkamer en aparte wasruimte. Een tweede appartement bevindt zich op het gelijkvloers met living, open keuken, twee slaapkamers en badkamer.  In de andere vleugel bevindt zich een loft van ± 250 m² op het eerste verdiep, op het gelijkvloers een binnenzwembad dat rechtstreeks uitgeeft op de binnenkoer en in de kelder een volledig uitgeruste sauna. 

Andere: een garage voor drie auto’s, veel ingebouwde opslagruimte, grote functionele benedenverdieping, wijnkelder, domotica, open haarden, dubbele stroom ventilatie, parkeerplaatsen, een geïntegreerde muziekinstallatie, berging, barbecue.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin.

Details eigendom

Badkamers

5

Garages

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

175

EPC Code

View code

Overijse

Overijse wordt door een groot deel van Europese staatsburgers als een zeer aantrekkelijke gemeente om te wonen, beschouwd. Haar grote nabijheid van Brussel wordt ook zeer op prijs gesteld.