Referentie

5900258

Oppervlakte

± 780 m² ± 8.396 ft²

Slaapkamers

7

Terrein

± 41.395 m² ± 445.572 ft²

Dit kasteel uit de 19de eeuw werd volledig gerestaureerd en is gelegen in een parktuin van ± 4,2 ha, aangelegd in Engelse landschapsstijl met verschillende vijvers en bosrijke percelen.  

Een mooie dreef leidt ons naar het kasteel dat ten midden van het domein gelegen is en waar men volop kan genieten van rust en privacy. Via de grote ontvangsthal heeft men toegang tot een groot salon met aansluitend een groot terras, een lees- en TV ruimte, een bureau met bibliotheek, een ruime eetplaats en een volledig geëquipeerde keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich een masterbedroom met dressing en badkamer, 2 slaapkamers met badkamer en een studeerkamer/4de slaapkamer met gashaard. Op de tweede verdieping zijn er nog 3 slaapkamers en badkamers en kan ook ingericht worden als appartement/bureauruimtes. Het kasteel werd gerestaureerd met alle hedendaags modern comfort en mooie hoogstaande afwerking.

Andere: lift, alarmsysteem, volledig onderkelderd, bijgebouw van ±100m².

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Andere details

Badkamers

6

Garages

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

487

EPC Code

View code

Gent

Gent is een prachtige historische stad met veel middeleeuwse gebouwen. De binnenstad ligt rond de Korenmarkt en de rivier de Leie met vele restaurants en winkels.