Referentie

5897027

Slaapkamers

7

Oppervlakte

± 1.160 m² ± 12.486 ft²

Terrein

± 5.450 m² ± 58.663 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

In de wijk Grande Espinette, uitzonderlijk pand gelegen op een perceel van ± 54 hectare met vrij uitzicht op een meer. De villa met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 1.100 m², zeven slaapkamers en een wellnessruimte met binnenzwembad.

Het huis komt uit op een grote inkomhal die leidt naar ontvangstruimten met een oppervlakte van ± 90 m² ingericht met een open haard en doorlopend naar het terras, de tuin en het overloopzwembad. Een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek en een personeelsappartement maken de verdieping compleet. Op de bovenverdieping bevindt zich de master suite van ± 68 m² met badkamer, kleedkamer en een terras met vrij zicht op de tuin. Vier andere slaapkamers, waarvan drie met terras, hebben elk een ingebouwde kleedkamer en delen twee badkamers. Op de benedenverdieping een familiekamer met bar, een gastensuite en een wellnessruimte (± 300 m²) met binnenzwembad, jacuzzi, sauna, fitness, kleedkamers, douches en buitensolarium.

Andere: airconditioning in de slaapkamers, lift, twee garages, parkeerplaatsen buiten, kelders, wasruimte, alarmsysteem. Onderhoud van de wellnessruimte, tuin, zwembad en waterval zijn bij de huurprijs inbegrepen. PEB: D

De wijk Grande Espinette is een groene wijk op een boogscheut van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van de kleine winkels van Ukkel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0)2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

Parkings indoor

2

Parkings

2

Middenhut

De Middenhutlaan is een straat in een groene en rustige omgeving, in de buurt van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van een aantal kleine winkels en biedt gemakkelijke toegang tot restaurants en bedrijven van Waterloo.