Referentie

5725208

Oppervlakte

± 679 m² ± 7.309 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 4.100 m² ± 44.132 ft²

Gelegen in Ohain, op een perceel van ± 41 are, geniet deze villa van ± 679 m² (EPC) uit het einde van de jaren ’60, langs een golfbaan. Volledig gerenoveerd in 2013 heeft het intelligent nieuw leven ingeblazen, waarbij het oude karakter wordt gecombineerd met hedendaags comfort en charme.

De villa kan worden opgesplitst in 3 eenheden : de eerste is verdeeld over 2 niveaus, met op de begane grond een grote hal, een woonkamer van ± 90 m² met een open haard, een kantoor met een open haard, een eetkamer met een bargedeelte, een deels open en volledig uitgeruste keuken met bijkeuken. De bovenverdieping, met een zacht karakter, omvat 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en voor de ouderlijke ruimte een grote kleedkamer. De tweede eenheid, biedt momenteel ruimte voor sport, een kantoor, een 4e slaapkamer in 3 volumes met eigen badkamer en een mezzanine. De derde eenheid, los van het hoofdgebouw, geeft toegang tot een klein appartement met kitchenette en badkamer. Om deze betoverende plekken compleet te maken, is er een terras met verwarmd zwembad en een poolhouse met barbecue.

Andere : zwembad, carport, alarmsysteem, poort, fotovoltaïsche panelen, domotica, Bose, kelders, stookolieverwarming (5000 L), en de verkoop van vennootschapsaandelen.

Met zijn prestigieuze villa’s staat de entiteit van Ohain bekend om de aantrekkingskracht van zijn landschappen.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op +32 (0) 475 69 27 22.

Andere details

Badkamers

5

EPC

C

kWh/m² per jaar

217

Kg co²/m²/jaar

72

EPC Code

View code

Lasne

Zowel dicht bij Brussel als op het rustige Brabantse platteland, biedt Lasne een ongeëvenaarde levenskwaliteit. Met zijn valleien, bossen, weiden en winkels heeft de gemeente ook een groot aantal scholen, waardoor ze ideaal is voor het gezinsleven.