Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Deze industriële loft met koetshuis , gelegen in de nabijheid van Hof ter Linden, biedt een unieke en eigentijdse woonervaring in een historische omgeving. Met een bewoonbare oppervlakte van  ± 280 m² op een terrein van ± 1.507 m².

De woonkamer, eetruimte en keuken vormen een harmonieus geheel, met voldoende ruimte en grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op het terras en de tuin. De ruwe, authentieke materialen, zoals stalen balken en betonnen vloeren, dragen bij aan de karakteristieke uitstraling van de loft. De keuken is volledig uitgerust en het gebruik van strakke lijnen en minimalistisch design benadrukt de eigentijdse sfeer. De master bedroom bevindt zich op de eerste verdieping met dressing en een en-suite badkamer. Op het gelijkvloers bevindt zich nog een slaapkamer met een eigen badkamer. Daarnaast biedt het gelijkvloers een ruime multifunctionele ruimte die naar eigen behoefte ingericht kan worden, als kantoor, fitnessruimte of hobbykamer. De grote wijnkelder biedt mogelijkheden voor extra opslagruimte of het creëren van een persoonlijke werkplaats. Het te renoveren koetshuis in de tuin is om te vormen tot bv. een gastenverblijf of atelier.

Aanvullend: 2 automatische inkom poorten, carport.

Combinatie van industrieel design, comfort en de nabijheid van cultureel erfgoed in een rustige residentiële omgeving en met een goede bereikbaarheid naar Antwerpen centrum en alle autowegen richting Brussel.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met Sotheby’s Realty Antwerpen op +32 3 647 30 72

Details eigendom

Badkamers

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

260

EPC Code

View code

Edegem

In een zeer rustige omgeving en een goede bereikbaarheid naar Antwerpen centrum en alle autowegen richting Brussel en andere grote steden.