Referentie

5652826

Oppervlakte

± 440 m² ± 4.736 ft²

Deze unieke kapelwoning bevindt zich op de historische site van het militair hospitaal van Oostende en biedt een bewoonbare oppervlakte van ± 440 m². Met de duinen en de zee aan de achterdeur, het stadscentrum op een steenworp afstand en de mogelijkheid om wonen en werken te combineren, vormt dit pand een perfecte combinatie van rust en levendigheid.

Het gebouw bestaat uit twee niveaus. De kapel heeft een indrukwekkend inkomgedeelte, ontworpen door Nick Ervinck, en een binnenruimte met een hoogte van 10 meter, wat tal van creatieve en eigentijdse mogelijkheden biedt. Op het lagere niveau bevindt zich een ruime kantoorloft met een volledig uitgeruste keuken, inclusief een AGA-fornuis met 7 ovens, en een groot terras. De gebruikte technieken en materialen zijn energiezuinig en van topkwaliteit, wat resulteert in een uitstekende EPC-score. Er zijn private parkeermogelijkheden met laadpunten voor elektrische voertuigen en eigen laad- en loszones. 
Vaste bewoning, tweede verblijf, handel, horeca, retail, ambacht en kantoorruimtes mogelijk.

Extra’s: dubbele beglazing, vloerisolatie, vloerverwarming en radiatoren op hoogrendementsketels, industriële stroomvoorzieningen (3×400), 20.000 nieuwe dakleien, branddeuren, camerabewaking, alarm- en brandcentrale, EV oplaadpunten, Extra parkeerplaatsen zijn optioneel bij te kopen. 

Het centrum van Oostende is te voet, met de fiets, openbaar vervoer of met de auto vlot bereikbaar

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met Nathalie Van Gastel op +32 499 60 20 82

Andere details

EPC

C

kWh/m² per jaar

189

EPC Code

View code

Oostende

Oostende is een centrumstad in de provincie West-Vlaanderen, die ongeveer centraal langs de Belgische kust ligt. Oostende beschikt over een rijke historie en het is er aangenaam vertoeven.