Referentie

5597244

Oppervlakte

± 462 m² ± 4.973 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 12.300 m² ± 132.396 ft²

Aan de rand van Brussel, aan het einde van een privéoprijlaan in een bosrijk park (geklasseerd) met een oppervlakte van 1 hectare 23 are, ligt deze prachtige villa in modernistische stijl, gebouwd in 1937 en professioneel gerenoveerd in 2009.

De villa, waarvan de buitenkant ook op de monumentenlijst staat, is een perfecte mix van strakke lijnen en originele elementen en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 462 m² en bestaat uit een grote entreehal met een weelderig trappenhuis, ontvangstruimten bestaande uit twee salons, een eetkamer, een keuken met keukenblok en een eerste suite/kantoor met doucheruimte/hammam. De eerste verdieping bestaat uit een master suite met eigen badkamer en privéterras met adembenemend uitzicht over het park en de eeuwenoude bomen, plus nog drie slaapkamers en badkamers. Een tennisbaan die gerenoveerd moet worden maakt het pand compleet.

Andere : kenmerken zijn de vele parkeerplaatsen, kelders, oliegestookte verwarming en dubbele beglazing.

Jette, een echte groene long in het noordwesten van Brussel, herbergt het Poelbos en de bossen van Laerbeek en Dieleghem op een oppervlakte van 5 km². Jette is een gezinsvriendelijke gemeenschap bij uitstek en cultiveert de kunst van het goede leven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 94 45 08.

Andere details

Badkamers

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

491