Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

In een woonwijk in de buurt van Montgomery, een meesterwoning uit 1930 met een bruto oppervlakte van ± 852 m² op een perceel van 2 are 20.

Dit lichte huis biedt een zeldzaam potentieel. Het komt uit op een marmeren hal met een grote trap. De begane grond bestaat uit een wachtkamer, een garderobe, een grote ontvangstruimte en toegang tot de garage. De eerste verdieping bestaat uit ruime woonkamers met open haard (gas), een slaapkamer en aangrenzende doucheruimte. Op de tweede verdieping bestaat het slaapgedeelte uit 3 slaapkamers, een badkamer en een doucheruimte, alsmede een ouderslaapkamer met kleedkamer en badkamer. De derde verdieping omvat een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken (2019), een eetkamer, met toegang tot een mooi, goed georiënteerd terras. Een multifunctionele zaal maakt het geheel compleet.

Diversen: lift, wasruimte, gym/wellnessruimte, geluidsinstallatie & BO, gasketel, kelders met geklimatiseerde wijnkelder, opslagruimte, technische ruimte, garage voor 1 auto.

In de buurt van grote parken, winkelcentra, gerenommeerde scholen en belangrijke verkeerswegen biedt de wijk een rustige levensstijl met gemakkelijke toegang tot de Europese instellingen, winkels en diverse verkooppunten.

Als u het pand wilt bezoeken of vragen hebt, kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op + 32 (0) 493 51 29 00.

Details eigendom

Badkamers

5

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

447

EPC Code

View code

Montgomery

De buurt van Montgomery is een aangename en rustige buurt die gunstig gelegen is nabij de oprit van de snelweg. Het biedt een gevarieerde selectie van winkels en restaurants en een directe toegang tot het openbaar vervoer.