Referentie

5572395

Slaapkamers

5

Oppervlakte

± 650 m² ± 6.997 ft²

Terrein

± 12.000 m² ± 129.167 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Gelegen in de elegante residentiële wijk van Aartselaar, volledig gerenoveerde hoeve naar de hand van Anversa Architecture met een bewoonbare oppervlakte van +/- 650 m² op een perceel van 1,2 hectare.

De royale inkomhal met gastentoilet en vestiaire leidt naar de volledig geïnstalleerde keuken met inox eiland, voorzien van apparatuur zoals Lacanche fornuis, stoomoven, wijnkoeler, ontbijt corner etc. en een gezellige eethoek met gashaard, uitkijkend op een weide met paarden. Daarnaast bevinden zich de eetkamer, woonkamer met open haard, en een bureauruimte. Deze geven allen via panoramische ramen uit op de aangelegde tuin met oa. overdekte buitenkeuken en golfbaan. Op de bovenverdieping situeren zich een gezellige tv ruimte met gashaard en 2 gastenkamers met badkamer. De nachthal leidt naar twee slaapkamers met gedeelde badkamer en de master bedroom met ruime inloopdressing en aparte badkamer met ligbad. Beschikbaar tot januari 2027. 

Aanvullend: De villa wordt gemeubeld verhuurd. Uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. Sonos geluidssysteem, alarmsysteem en domotica doorheen de hele woning. Ingerichte fitness en aparte wasruimte aanwezig. Drie inpandige garages. Onderhoudscontracten over te nemen.  

Het eigendom is zeer goed bereikbaar, nabij diverse uitvalswegen, sportclubs en scholen. Het centrum van Aartselaar ligt op fietsafstand en Antwerpen bevindt zich op 15 minuten.

Voor bijkomende informatie, gelieve contact op te nemen met Emily Claessens op +32 470 44 96 75. 

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parkings indoor

2

Parkings

7

EPC

C

kWh/m² per jaar

65

EPC Code

View code

Aartselaar

Ten zuiden van Antwerpen gelegen en dicht bij belangrijke wegen, is Aartselaar gekend om haar Heimolen dat in 1801 gebouwd werd, alsook om het Kasteel van Cleydael. De regio van Aartselaar biedt alle faciliteiten aan, zowel op het vlak van winkels als van restaurants.