Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen in het hart van Ukkel, aan de rand van het Terkamerenbos en dicht bij de hoofdwegen naar het centrum van Brussel, biedt het project Artemis een eigentijds penthouse van ± 235 m² in een gebouw van 3 verdiepingen in een stedelijk en groen complex.

Op de 3e en laatste verdieping heeft het penthouse een bruto vloeroppervlak van ± 235 m² en een 360° terras van ± 78 m² met aangenaam uitzicht op het Terkamerenbos aan de woonkamerzijde. Het appartement is rechtstreeks toegankelijk via de privélift en is als volgt samengesteld: inkomhal met gastentoilet en vestiaire, lichte woonkamer van ± 67 m² (eetkamer en salon), aparte keuken, alsook een bureau. De nachthal leidt naar de drie slaapkamers, waarvan een master suite met kleedkamer. Elke slaapkamer heeft zijn eigen doucheruimte. Het geheel wordt gecompleteerd door een bergruimte en een wasruimte. De terrassen zijn toegankelijk vanuit alle woonkamers.

Andere: 2 parkeerplaatsen in de kelder (35 000 €/stuk), kelders inbegrepen en fietsenkamer. Keuken niet inbegrepen en voor rekening van de koper. Gedeelde waarde grond/bouw. Mogelijkheid van BTW tegen 6%.

De Terkamerenbos wijk is een rustige, groene wijk aan de rand van het bos en de vijver. Ideaal gelegen weg van de drukte van de stad, maar toch dicht bij alle voorzieningen, wordt het gewaardeerd om zijn kwaliteit van leven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Details eigendom

Badkamers

3

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

55

Kg co²/m²/jaar

55

EPC Code

View code

Terkamerenbos

De buurt van het Terkamerenbos is een rustige en groene buurt. Deze buurt staat bekend om zijn levenskwaliteit en is gunstig gelegen aan de rand van de stadsdrukte terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen gelegen is.