Referentie

5467835

Oppervlakte

± 670 m² ± 7.212 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 5.534 m² ± 59.567 ft²

Gelegen op een perceel niet ver van het centrum van Waterloo in een gewilde woonwijk, zal deze charmante woning liefhebbers van rust en stilte bekoren. De villa beslaat ongeveer 1129 m2 (volgens PEB), ofwel 670 m2 woonoppervlak. Het beschikt momenteel over een totale perceeloppervlakte van 55 are 34 centiares, waarvan 26 are 99 centiares zou kunnen worden onttrokken, dat wil zeggen 3 percelen in de verkavelingszone die in aanmerking komen voor bebouwing (onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente). 

Het huis is volledig gerenoveerd, met name door B+Villa, en is verdeeld over 4 verdiepingen. De begane grond bestaat uit een grote woonkamer met salon, tv-lounge en eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en een dubbele garage. De eerste verdieping bestaat uit 2 slaapkamers met aangrenzende doucheruimtes, een grote slaapkamer met kleedkamer, slaapkamer en doucheruimte, en een kleine conciërgewoning. De eerste verdieping onder het dak heeft twee slaapkamers en twee privédoucheruimtes, evenals een grote multifunctionele ruimte. De kelder biedt een aantal kelders, waaronder een wijnkelder, een filmprojectieruimte en nog 2 garages (4 in totaal). 

Andere kenmerken: parkeerplaats, eigen oprit van 60 meter lang, oliegestookte verwarming (tank van 6000 liter), EPB D.

De wijk Faubourg is een mooie woonwijk van Waterloo, tussen het Zoniënwoud en de winkels in het centrum. Het biedt een aangename woonomgeving met goede vervoersverbindingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op +32 (0) 475 69 27 22.

Andere details

Badkamers

6

Garages

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

265

Kg co²/m²/jaar

53

EPC Code

View code

Waterloo

Waterloo Centrum biedt een directe toegang tot winkels en restaurants. Het ligt niet ver van gerenommeerde scholen, sportcentra en de Ring. Er is een gemakkelijk bereikbaar openbaar vervoer.