Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Aan de gewilde Hamoirlaan, een volledig te renoveren villa van architect Michel Polak, gelegen in een bosrijk perceel van ongeveer 18 are, met een breedte van ongeveer 22 meter.

Er is een bouwvergunning afgegeven om de bestaande villa te renoveren en uit te breiden, op basis van plannen van Bruno Erpicum, zodat de nieuwe eigenaar het beste van beide architecten kan combineren. Deze plannen kunnen op verzoek worden bekeken. De begane grond heeft een grote familiekeuken, eetkamer, studeerkamer en ruime woonkamer met ononderbroken uitzicht over het terras en de tuin. De eerste verdieping heeft een master suite met badkamer, kleedkamer en terras met uitzicht op de tuin, evenals drie andere suites en een bibliotheekruimte. De bovenste verdieping biedt ruimte aan een extra suite bestaande uit een grote slaapkamer met badkamer en kleedkamer, evenals een zolder. De kelder biedt een garage voor 3 auto’s, een wasruimte en verschillende kelders. Een buitenzwembad zou het project compleet maken.

Andere: er is een bouwvergunning afgegeven voor een villa met +-500 m² woonoppervlakte plus een kelder van ongeveer 180 m² en een buitenzwembad.

Hamoirlaan ligt in de directe omgeving van het Observatoire en de Vivier d’Oie, en is ideaal gelegen op loopafstand van het Bois de la Cambre, winkels, de Europese School en het Lycée Français.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op +32 (0) 498 237 935.

Details eigendom

Badkamers

5

Garages

3

Hamoir

De Hamoirlaan is ideaal gelegen tussen de Groene Jager en Diesdelle, in een groene en rustige omgeving en in de buurt van het Zoniënwoud. Er is ook een gemakkelijk gebruik van het openbaar vervoer.