Referentie

5384758

Oppervlakte

± 450 m² ± 4.844 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 777 m² ± 8.364 ft²

Gelegen in een gezellige woonwijk, aan een van de meest gewilde lanen van Brussel, in een rustige, bosrijke omgeving, heeft dit elegante herenhuis te renoveren een bruto vloeroppervlak van circa 450 m² op een perceel van 7,77 are, zonder inkijk.

Achter zijn brede voorgevel van 10 m biedt dit karaktervolle huis ruime accommodatie en een groot potentieel voor verbouwingswerken. De inkomhal leidt naar de aangrenzende ontvangstruimten met toegang tot het terras en de tuin, en naar de keuken, studeerkamer en garderobe. De eerste verdieping beschikt over een grote master suite met uitzicht op de tuin, een kleedkamer en een badkamer, evenals twee slaapkamers, een badkamer en een kleine studeerkamer. De 2e verdieping biedt 2 slaapkamers en een badkamer. De benedenverdieping heeft een multifunctionele ruimte met toegang tot de tuin, een wasruimte en een grote garage.

Andere kenmerken: alarm, ramen met enkel glas, verwarmingsketel op olie, groot potentieel, EPB F.

De wijk Errera ligt in het hart van Ukkel, met gemakkelijke toegang tot winkels, openbaar vervoer en niet ver van het Terkamerenbos.

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 (0) 498 23 79 35.

Andere details

Badkamers

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

298

Errera

De wijk Errera ligt in het hart van het leven van Ukkel, biedt gemakkelijke toegang tot winkels, openbaar vervoer en ligt niet ver van het Ter Kamerenbos.