Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Centraal gelegen In de gegeerde buurt Markgrave , bevindt zich deze penthouse van ± 215 m² met zonnig terras in een imposant gebouw in eclectische stijl.

Het gebouw beschikt over een ruime entree hal en authentieke lift die u tot boven brengt. Het appartement op de vierde verdieping bestaat uit een inkomhal met gastentoilet , een ruime woonkamer met gashaard en eetkamer volledig op parket. Praktische bureau ruimte met lichtkoepel. Verder is er een volledig modern ingerichte keuken met eiland uitgevend tot het overdekt terras, een master slaapkamer met dressing en en suite badkamer. De tweede slaapkamer heeft eveneens een aansluitende badkamer.

Aanvullend: Twee kelders inbegrepen. Mogelijkheid tot het huren van 2 autostaanplaatsen op 300m. Dak volledig vernieuwd en geïsoleerd. Airco en alarm zijn voorzien.

De buurt van Markgrave met monumentale gevels en grote lanen, was in de 19e eeuw gericht op de welstellende burgerij. Dichtbij het centrum gelegen, en toch groen dankzij twee parken, is de buurt makkelijk bereikbaar door diverse toegangswegen zoals de Ring van Antwerpen of de A12.

Details eigendom

Badkamers

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

204

EPC Code

View code

Markgrave

De buurt van Markgrave, met haar monumentale gevels en grote lanen, was in de 19e eeuw gericht op de welstellende burgerij. Dichtbij het centrum gelegen, en toch groen dankzij twee parken, is de buurt gemakkelijk bereikbaar door diverse toegangswegen zoals de Ring van Antwerpen of de A12.