Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

In de wijk Prins van Oranje, een prachtig huis met onmiskenbare charme ontworpen door architect John Calff, met een bruto vloeroppervlak van ongeveer 500 m², waarvan ongeveer 412 m² woonoppervlak (volgens PEB), op een perceel van ongeveer 26 are ideaal gelegen op het zuidwesten.

Dit lumineuze huis, gebouwd in 1988 en gerenoveerd in 2018, is genesteld in de natuur aan de achterzijde van het pand, zonder inkijk van buren, en biedt een unieke rustige omgeving. De ruime recepties met open haard en de keuken komen uit op het terras en de beboste tuin. In de tuin ligt een overloopzwembad van mozaïek en een charmant poolhouse met kitchenette en bar. Op de begane grond bevinden zich ook een studeerkamer en de master suite met kleedkamer en badkamer, evenals een grote garage voor 2 auto’s. Op de tussenverdieping is er een mooie multifunctionele ruimte die kan worden gebruikt als kantoor of speelkamer. De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers met aangrenzende bad-/doucheruimtes en nog 2 slaapkamers met kleedkamers die een doucheruimte delen. 

Andere kenmerken: airconditioning in de master, alarm, elektrische rolluiken op de begane grond, kelder, wijnkelder, wasruimte, garage (2 auto’s), vrijstaande garage (3 auto’s), parkeerplaatsen, PEB D.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op +32 (0) 498 23 79 35.

Details eigendom

Badkamers

4

Garages

5

EPC

C

kWh/m² per jaar

179

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.