Referentie

5340502

Oppervlakte

± 764 m² ± 8.224 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 5.000 m² ± 53.820 ft²

Deze herenwoning werd gebouwd in 2001 en biedt ± 764 m² (volgens EPC) gelegen in een bebost park van ± 50 are. Het geheel van het eigendom domineert het domein van de 7 Fonteinen en heeft geen inkijk met een vrij uitzicht op de vijvers in de winter. Alle elementen verheugen het oog en het geheugen: kwaliteitsmaterialen, evenwichtige volumes, licht en karakter definiëren deze villa in tijdloze stijl.

De villa kan indien gewenst worden opgedeeld in twee entiteiten: villa + conciërgewoning. Het geheel is verdeeld over 4 verdiepingen en biedt op de begane grond mooie ontvangstruimtes, aangevuld met een kantoor, een grote volledig uitgeruste eetkeuken, een wasruimte; op de twee verdiepingen vinden we 6 slaapkamers en 6 badkamers, terwijl de benedenverdieping is ingericht met een grote speelkamer.

Andere kenmerken: terrassen – talrijke kelders – garage voor 2 auto’s – EPC D.

Braine l’Alleud is een aangename gemeente, gunstig gelegen aan de rand van Waterloo en Rhode-Saint Genèse, en biedt mooie verrassingen voor liefhebbers van geschiedenis en wandelaars.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op +32 (0) 475 69 27 22. 

Andere details

Badkamers

6

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

335

Kg co²/m²/jaar

83

EPC Code

View code

Braine-l'Alleud

Braine-l'Alleud, genesteld in de groene vallei van de Hain, is een aangename gemeente met een gunstige ligging die heel wat verrassingen in petto heeft voor zowel geschiedenisliefhebbers als wandelaars en trekkers.