Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen aan het einde van een doodlopende straat in een rustige woonwijk, biedt dit groene met bomen omzoomde perceel een oppervlakte van ± 30 are. De oriëntatie is naar wens van de koper, wetende dat het perceel aan de voorzijde op het zuidwesten is georiënteerd.

In de praktijk is het perceel ± 70 meter lang en ± 42 meter breed. Het moet voldoen aan de regels van de geldende verkaveling. De bebouwde oppervlakte op de grond mag niet meer bedragen dan 10% van de oppervlakte van het perceel, in aanmerking genomen dat het perceel op het sectorplan volledig is aangeduid als bebouwbare oppervlakte. Voor meer informatie kunt u het volledige dossier aanvragen.

Het dorp Couture-Saint-Germain kijkt uit over de groene vallei van de Lasne en herbergt de voormalige abdij van Aywiers, een magische plek vol geschiedenis.

Voor meer informatie en/of een bezoek kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 477 27 72 50.

Details eigendom

Lasne

Zowel dicht bij Brussel als op het rustige Brabantse platteland, biedt Lasne een ongeëvenaarde levenskwaliteit. Met zijn valleien, bossen, weiden en winkels heeft de gemeente ook een groot aantal scholen, waardoor ze ideaal is voor het gezinsleven.