Referentie

5246002

Oppervlakte

± 425 m² ± 4.575 ft²

Slaapkamers

4

Dicht bij het Montgomeryplein, het Jubelpark en de Europese instellingen, genesteld op de bovenste verdiepingen van een volledig gerestaureerd art-nouveaugebouw (ontworpen door architect Blondel), biedt dit penthouse van 4 verdiepingen een bruto vloeroppervlak van ongeveer 425 m² en 110 m² aan terrassen met een spectaculair uitzicht over de stad.

De eerste verdieping combineert strakke lijnen en hoogwaardige elementen en bestaat uit een inkomhal die leidt naar een slaapkamer of studeerkamer, een doucheruimte, een suite met een doucheruimte en een deelbare slaapkamer.  De bovenverdieping bestaat uit leefruimtes rond een grote ruimte die uitkomt op het hoofdterras (ca. 65 m²), waaronder een lichte woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste open keuken met eethoek en een kinderspeelruimte. Het derde niveau bestaat uit een bibliotheek met uitzicht op de mezzanine lounge, die uitkomt op een intiemer terras, een wasruimte en een suite met en-suite badkamer, die wordt verlengd met een privéterras. De bovenste verdieping bestaat uit een suite met een open badkamer en een multifunctionele ruimte die momenteel wordt gebruikt als kleedkamer/kantoor. Een dakterras met panoramisch uitzicht maakt het geheel compleet. 

Andere kenmerken: mogelijkheid om een privélift te installeren, vloerverwarming, gepantserde deur, voorbekabelde thuisbioscoop, 2 kelders; 2 garages (+2 optioneel)

De wijk Montgomery is een rustige, aangename wijk met een ideale ligging dicht bij de snelweg. Het biedt een gevarieerd aanbod aan winkels en restaurants, evenals directe toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Andere details

Badkamers

4

Garages

4

EPC

C

EPC Code

View code

Montgomery

De buurt van Montgomery is een aangename en rustige buurt die gunstig gelegen is nabij de oprit van de snelweg. Het biedt een gevarieerde selectie van winkels en restaurants en een directe toegang tot het openbaar vervoer.