Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

In de onmiddellijke nabijheid van het Brugmannplein, herenhuis in Beaux-Arts stijl uit de jaren 1930, met een bruto oppervlakte van ± 376 m² plus kelders (± 100 m²), volledig gerenoveerd in 2017 met smaak en kwaliteitsmaterialen.

De entree komt uit op een inkomhal die leidt naar een vestiaire en gastentoiletten, een polyvalente ruimte (gastenkamer, fitnessruimte, enz.) met een doucheruimte inclusief hammam en uitkomend op een aangename binnenplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich grote ontvangstruimten waaronder een open keuken (met bijkeuken), een grote woonkamer aan de voorgevel (op het zuiden) en een terras met glazen dak aan de achterzijde. De tweede verdieping is gewijd aan de ouderlijke ruimte met een ruime slaapkamer (terras), een kleedkamer, een doucheruimte, evenals een derde en vierde slaapkamer voor kinderen met ingebouwde kledingkasten en doucheruimte, aangevuld met een grote kamer die ideaal is als speelkamer/home cinema. De grote kelders zijn prachtig uitgerust met een fotostudio, ambachtsruimte, zeldzame wijnkelder en stookruimte.

Andere kenmerken: hoogwaardige afwerking, garage, meerdere parkeerplaatsen.

De Molièrelaan, omzoomd met prachtige herenhuizen, is een van de mooiste lanen van Brussel, groen, breed en aangenaam om in te wonen, dicht bij talrijke restaurants en kleine winkels.

Voor een bezoek of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Jean Marc Delcroix op + 32 (0) 474 74 08 07.

Details eigendom

Badkamers

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

427

EPC Code

View code

Molièrelaan

De Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving, dicht bij restaurants en kleine winkeltjes. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.