Referentie

5101495

Oppervlakte

± 1.813 m² ± 19.515 ft²

Slaapkamers

8

Terrein

± 3.900 m² ± 41.979 ft²

Aan de rand van de groene en rustige wijk Prins van Oranje en vlakbij het levendige Fort-Jaco, zeldzaam eigendom gebouwd in de jaren 1980, met een vloeroppervlakte van 1.813 m² (volgens PEB) op 39 are grond op het zuiden.

Het pand is toegankelijk via een ingangspoort. Een majestueuze toegangsdeur brengt je naar een grote ontvangsthal, met een monumentale trap, die leidt naar een garderobe, een studeerkamer, een leeskamer en de grote zitkamer. De eetkamer kijkt uit over de tuin op het zuiden. Een semi-professionele keuken wordt aangevuld met een tweede keuken en een rotisserie. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, elk met een eigen badkamer en kleedkamer, en de hoofdslaapkamer met twee kleedkamers, een complete badkamer en een zitkamer met open haard. Op de tweede verdieping liggen 3 slaapkamers met kleedkamers, 2 badkamers, multifunctionele ruimtes en een fitnessruimte met sauna. Een bouwperceel van 34 hectare wordt optioneel verkocht. 

Andere kenmerken: hoge plafonds, lift, 7 overdekte parkeerplaatsen, overdekt zwembad, diensttrap, kelders onder het hele huis.

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine bedrijfjes. Het is een rustige gezinswijk, dicht bij het Zoniënwoud en biedt gemakkelijke toegang tot scholen en openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 493 51 29 00.

Andere details

Badkamers

7

EPC

C

Urban planning

Download

Fort Jaco

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine handelszaken. Het wordt gekenmerkt door een familiale en rustige sfeer. Het is gelegen in de buurt van het Zoniënwoud en biedt gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.