Referentie

4969594

Oppervlakte

± 544 m² ± 5.856 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 405 m² ± 4.359 ft²

In de wijk Molière, prachtig herenhuis uit 1913 en gerenoveerd in 2014, met een bruto vloeroppervlak van ca. 544 m², gelegen op een terrein van ca. 4,05 are met een mooie tuin op het zuidwesten.

De inkomhal leidt naar de begane grond, die ideaal is voor professionele bewoning en vroeger een tandartspraktijk huisvestte (ca. 110 m²). De ruime ontvangstruimten op de 1e verdieping bestaan uit een dubbele zitkamer met open haard en een leeshoek, een keuken die uitkomt op de eetkamer, allemaal onder hoge plafonds van meer dan 4 meter. Op de 2e verdieping bestaat de ouderlijke ruimte uit een mooie slaapkamer met een palissander kleedkamer en een badkamer die uitkomt op een terras, evenals een kleine babykamer of studeerkamer. Op de 3e verdieping is de zolder verbouwd tot 2 slaapkamers die een doucheruimte delen. De kelder bestaat uit een grote multifunctionele ruimte met kitchenette en toegang tot de tuin, een grote garage, een wasruimte en kelders.

Andere kenmerken: videofoon, alarm, airconditioning op de begane grond en in de ouderslaapkamer, kelders, wijnkelder, verwarming op stookolie, PEB D. Mogelijkheid om dit huis te verwerven door de aankoop van bedrijfsaandelen.

De Molierelaan, omzoomd met prachtige herenhuizen, is een van de mooiste lanen van Brussel; groen, breed en aangenaam om in te wonen, vlakbij talloze restaurants en kleine winkels.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 (0) 498 23 79 35.

Andere details

Badkamers

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

207

Molière (Ukkel)

De Molièrelaan is één van de mooiste lanen van Brussel, meer bepaald van Ukkel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving dicht bij restaurants en kleine winkeltjes.Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.