Referentie

4931919

Oppervlakte

± 850 m² ± 9.149 ft²

Slaapkamers

9

Terrein

± 48.493 m² ± 521.974 ft²

Een lange dreef brengt ons naar het neogotische landhuis dat dateert uit 1894 en gelegen is in een domein van ± 4,8 ha omringd door een mooie parktuin, moestuin, weides voor paarden en bosrijke percelen. 

Het landhuis heeft een bewoonbare oppervlakte van ±850 m². Via de grote ontvangsthal met statige trap en grote lichtpartij krijgt men toegang tot het groot salon, eetkamer, keuken en een bureau/leeshoek. Op de eerste verdieping bevinden zich een master bedroom met dressing en badkamer, twee ruime slaapkamers met badkamer. Op de tweede verdieping zijn er nog drie slaapkamers en badkamers. De benedenverdieping met rechtstreeks daglicht werd ingericht als kantoor en heeft ook een aparte ingang. Dit eigendom ligt wat verdoken boven op een heuvel waar men volop kan genieten van privacy en rust. 

Andere: ideale combinatie werk/wonen, zeer goede bereikbaarheid naar verschillende toegangswegen en E411, bijgebouw met mogelijkheid tot plaatsen van paardenboxen, zeer goede bereikbaarheid met E411.

De buurt van het Zoniënwoud is een verzorgde wijk en het is er bovendien uitzonderlijk groen en rustig. Met een uitstekende balans tussen natuur en de stad, ligt het ook dicht bij winkels en scholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Andere details

Badkamers

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

298

EPC Code

View code

Hoeilaart

Het Zoniënwoud maakt het grootste deel uit van het grondgebied van de Hoeilaart, die door haar oude traditie van druiventeelt beroemd is.