Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

In het pittoreske dorpje Falaën, gelegen in de vallei van de Molignée, bevindt zich het Kasteel. Dit kasteel werd gebouwd in 1907 en ligt in een domein van ± 4 ha met een park en bos. Het werd deels gerenoveerd waarbij de authenticiteit werd behouden.

De bewoonbare oppervlakte van ± 600 m², bestaat uit een ruime inkomhal met vestiaire, verschillende salons, een keuken en een grote orangerie. Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met een grote badkamer en nog vier slaapkamers en een badkamer en douchekamer. De tweede verdieping werd ingericht als appartement met salon en keuken, twee slaapkamers met badkamer en nog een extra kamer. Diegenen die houden van de geschiedenis en de natuur, zullen hier hun gade vinden.

Aanvullend : vlakbij de ruïnes van Montaigle, uitstekend gelegen om activiteiten te organiseren, warmtepomp werd reeds geïnstalleerd.

De vallei van de Molignéei biedt een ideale omgeving voor wandelaars, natuurliefhebbers en fietsers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maximilien Indekeu op +32 (0) 472 21 40 58.

Details eigendom

Badkamers

5

EPC

C

kWh/m² per jaar

277

EPC Code

View code

Namen

Als politiek en administratief centrum van Wallonië heeft Namen ook een unieke sfeer met haar rijk historisch erfgoed, haar universiteit, haar feestelijke evenementen, haar winkelwandelstraatjes en haar culinaire specialiteiten.