Referentie

4767771

Slaapkamers

5

Oppervlakte

± 500 m² ± 5.382 ft²

Terrein

± 1.750 m² ± 18.837 ft²

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Gelegen in een rustige residentiële en groene buurt, villa met zwembad van ± 500 m² op een terrein van ± 1.750 m², westelijk georiënteerd en omringd door mooie hoge bomen.

De woning omvat een inkomhal met vestiaire en apart toilet, een ruime woonkamer afgewerkt met open haard, een eetkamer die aansluit aan de volledig ingerichte woonkeuken met ontbijthoek, een bijkeuken en een wasplaats. De eerste verdieping biedt de master suite met badkamer die voorzien is van zowel bad als douche en dubbele lavabo en twee slaapkamers die een badkamer delen die voorzien is van een inloopdouche. De tweede verdieping bestaat uit twee slaapkamers die een badkamer delen die voorzien is van inloopdouche en dubbele lavabo.

Aanvullend: De villa omvat een garage voor twee wagens, een buitenzwembad met geautomatiseerde rolluik, terrassen in blauwe hardsteen, een uitgebreid alarmsysteem en vloerverwarming.

De villa bevindt zich in een rustige wijk met prachtige lanen en villa’s in een groene, bosrijke omgeving. Gemakkelijk bereikbaar via verscheidene toegangswegen, op ongeveer 20 min van Antwerpen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 (0) 3 647 30 72.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parking indoor

1

Parkings

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

228

EPC Code

View code

Schilde

Gelegen in een groene omgeving bij verschillende restaurants en mooie winkels. Gemakkelijk bereikbaar op ongeveer 20 minuten van Antwerpen.