Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Op een boogscheut van de Louizalaan, bevindt deze kantoorruimte van ± 143 m² zich op de mezzanine van het project The Sixty, een majestueuze renovatie van twee herenhuizen.

De kantoorruimte bestaat uit een receptie/ontvangsthal, sanitair (H + V), een ingerichte keuken, 3 kantoren/vergaderruimtes en een klein terras van 7 m² aan de achterzijde. In een subtiele mix van de charme en de ziel van het oude, met zijn zichtbare gewelfde plafonds, en het moderne, met zijn gladde betonnen vloer, profiteren de kantoren van de nieuwste technische ontwikkelingen in een klassieke en eigentijdse lay-out met een nette afwerking.

Overig: inschrijfgelden (12,5%), centrale verwarming (radiatoren), spots op rails, inpandige parkeerplaats (€ 50.000) in de onderbouw.

De wijk Louise staat bekend om de nabijheid van winkels en de grote keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het stadscentrum en de omliggende gemeenschappen dankzij de talrijke openbaar vervoersystemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Details eigendom

EPC

Nieuwbouw

Urban planning

Download

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.