Referentie

4336744

Oppervlakte

± 390 m² ± 4.198 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 265 m² ± 2.852 ft²

Ideaal gelegen nabij de Brugmannlaan en alle voorzieningen, verrassende stadswoning met een oppervlakte van ± 388 m² op een perceel van ± 2 are 65.

Volledig gerenoveerd in een eigentijdse stijl door een architect, verleidt deze vanaf de ingang met zijn sfeer, zijn licht, zijn uitzicht en zijn originele volumes. Het huis bestaat uit een inkomhal met vestiaire, gastentoilet, een open volledig uitgeruste keuken met kookeiland, een eetkamer en een woonkamer die uitkomt op het terras met een prachtig uitzicht op Coghen Square. De 1e verdieping omvat een Master Bedroom met badkamer, bibliotheek/kleedkamer en balkon. De 2e verdieping biedt een grote bureauruimte met zijn ruim “solarium” terras ideaal georiënteerd zonder uitkijk. Dit bureau kan worden omgebouwd tot 2 slaapkamers met badkamer. De kelders omvat een wijnkelder met ventilatiesysteem, toilet, een slaapkamer met toegang tot de tuin, een badkamer en een bureau of dressing.

Andere: garage, mogelijkheid voor een tweede garage naast de deur met toegang tot de tuin.

De Coghen wijk staat bekend om de hoge levenskwaliteit. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. De wijk ligt in de buurt van een aantal middelbare scholen.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 (0) 493 51 29 00.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

118

Kg co²/m²/jaar

23

EPC Code

View code

Brugmann

De Brugmannwijk staat bekend om de hoge levenskwaliteit. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. De wijk ligt in de buurt van een aantal middelbare scholen.