Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Deze architectenvilla van ± 500 m² , dicht bij de Royal Waterloo Golf Club, is gelegen op een grond van 31 are 58 centiare en geniet van een open uitzicht op het platteland van Lasne.

De unieke architectuur biedt mooie groottes en talrijke vertrekken die naargelang behoeften en wensen kunnen worden gebruikt. Het geheel is momenteel samengesteld uit: een grote en lichte ontvangstruimte met open haard, een ruime en open eetkamer, een super uitgeruste keuken met ontbijthoek, een bureau en een wasruimte. Ook op het gelijkvloers biedt een aparte vleugel een gezellige TV lounge en speelruimte, een master bedroom met badkamer, allen met toegang tot het zwembad. De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers en 2 badkamers. De vertrekken worden door rechte gangen gescheiden terwijl de nadruk, zoals bedoeld door de architect, op de erkers ligt, waardoor er visuele aansluiting is vanuit de verschillende delen van het eigendom. Deze erkers plaatsen hier en daar de vertrekken in natuurlijk licht, dat de ruimte vormgeeft. De tuin biedt mooie terrassen op ± 200 m² alsook een zwembad. Hoogwaardige materialen, licht en karakter kenmerken dit uitzonderlijk eigendom.

Andere : sauna in het souterrain, dubbele garage, parkeerplaatsen, verwarming op gas, EPB B volgens de normen van het Waals Gewest in België.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Details eigendom

Badkamers

3

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

151

EPC Code

View code

Ohain

Met zijn prestigieuze villa's staat de deelgemeente Ohain bekend om zijn aantrekkelijke landschappen. Zijn geclassificeerd dorpsplein wordt genoemd als één van de mooiste in België. De schoonheid van zijn valleien inspireert nog steeds vele kunstenaars.