Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Architecteneigendom bestaande uit 4 eenheden waarvan deze duplex met een oppervlakte van ± 206 m² op een privé terrein van ± 15 ares 22. Gelegen langs het Meer van Genval geniet deze woning van een uitzonderlijke omgeving. Er blijven nog maar 2 duplexen op 4 te koop.

Op het gelijkvloers biedt de duplex (A) een naar de tuin georiënteerde zitkamer met een open haard, een uitgeruste keuken, een achterkeuken en een bureau aan de ingang. Op het bovenverdiep geeft een open space toegang tot twee slaapkamers met eigen badkamer; een terras dat naar het meer gericht is, complementeert dit niveau.

Andere: garage voor 1 auto, 2 parkeerplaatsen, kelder, verwarming op stookolie, alarm, videofoon, gepantserde deur, elektrische poort. Verkoop onder het BTW-stelsel. Volledig dossier en plannen beschikbaar op kantoor.

Het Meer van Genval is een belangrijke trekpleister. Rondom het meer liggen enkele bouwwerken uit de Belle époque, waaronder het vijfsterrenhotel Château du Lac. Het meer herbergt onder meer een yacht club.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met V. Mille op +32 477 27 72 50.

Details eigendom

Badkamers

2

Garage

1

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

147

Kg co²/m²/jaar

29

EPC Code

View code

Genval

Het Meer van Genval is een belangrijke trekpleister. Rondom het meer liggen enkele bouwwerken uit de Belle époque, waaronder het vijfsterrenhotel Château du Lac Het meer herbergt onder meer een yacht club.